torsdag den 11. april 2013

Panzanella med artiskokhjerter og oliven

Panzanella er en italiensk salat med brød og tomater. Her kommer en udgave med artiskokhjerter (købt på dåse i Føtex), kalamata oliven og stegte svampe. Velbekomme! :)



Panzanella med artiskokhjerter og oliven (2 personer):
  • 1 dåse artiskokhjerter
  • 1 bakke champignoner (ca. 400 g)
  • 4 blommetomater
  • 10-12 kalamata oliven (eller din favorit)
  • 1 ciabattastykke 
  • oregano
  • salt
  • olivenolie
Skær svampene i halve og rist dem i smør på panden. Krydr med oregano og salt. Fordel dem på to tallerkener og kom de afdryppede artiskokker på panden. Rist dem et par minutter og skær imens tomaterne i kvarte. Fordel begge dele på tallerkenerne og skær brødet i store tern. Rist dem i lidt olivenolie på panden og top salaten med disse og oliven. Server straks!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar