fredag den 10. maj 2013

Salat med panderistede radiser og avocado

Denne salat pifter af sommerlykke og flotte farver. Server den til al slags sommermad og glæd dig over dens friskhed og skønhed! :) Velbekomme



Salat med panderistede radiser og avocado:
  • 1 bundt radiser
  • ½ stor agurk
  • 1 stor avocado (af Netto/Rema 1000-størrelsen)
  • 2 små syrligsøde æbler
  • Omtrent saften af en halv citron
  • salt og peber
Skyl radiserne og skær dem i halve eller kvarte efter størrelse. Rist dem i olivenolie 4-5 minutters tid på panden med et drys salt og peber til de har taget lidt farve. Tag panden af varmen og giv radiserne et ordentligt squeeze citronsaft, ca. 1½-2 spsk. Lad radiserne køle let af på en tallerken og gør imens resten af salat klar: skær agurken i skiven, æblerne i tynde både og avocadoen i store tern. Anret det hele smukt i et fad med radiserne og nyd!




 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar