onsdag den 13. november 2013

Vietnamesiske forårsruller med blomkålshummus og savoykål

Ja, jeg er altså blevet ret glad for de her vietnamesiske forårsruller, der kan varieres i en uendelighed! Her kommer en version med blomkålshummus, sprøde gulerødder og savoykål samt en skive syrligt æble til at balancere smagene. Velbekomme! :)



Vietnamesiske forårsruller med blomkålshummus og savoykål (aftensmad til 2-3 personer):
  • ½ portion blomkålshummus
  • 3 gulerødder
  • 3 blade savoykål
  • 1 stort syrligt æble
  • ca. 15 ark rispapir (jeg bruger runde ca. 22 cm Ø)
  • evt. cremfraiche eller lign. til servering
Skær gulerødder i julienne, æblet i tynde både og kål i tynde ca. 4 cm. lange strimler. Stil grøntsager og hummus klar sammen med en pande med koldt vand til rispapirerne. Læg et enkelt ark i blød ad gangen knap 1 minut, mens du samler en anden forårsrulle. Læg det opblødte rispapir på en tallerken og fordel lidt af alt fyldet på midten. Fold papiret omkring fyldet så stramt som muligt og læg rullen på et fad. Fortsæt med resten.
Server med lidt cremefraiche el. lign. på toppen. 





1 kommentar: