Lowcarb butternut squash-pizza med kylling og hummusdressing (2-3 prs.):
- 500 g butternut squash (vægt uden skræl)
- 2 æg
- 50 g cheddar
- 2 spsk fromage frais el.lign.
- 1 tsk salt
- 1 tsk rosmarin
- 3-4 spsk pofiber (alternativt 3 spsk HUSK)
- 150 g kyllingefilet
- 1 tsk (røget)paprika
- 200 g spinat (jeg brugte løsfrossen)
- Hummus rørt op med lidt yoghurt til en flydende dressing
Skræl butternutsquashen og skær den i store tern. Kog dem møre i en smule vand og damp dem tørre. Purér med en stavblender og rør æg, ost, fromage frais, salt og rosmarin i. Rør pofiber i og lad det stå og trække en fem minutters tid. Bred massen ud i pizzastørrelse på en bageplade med bagepapir og forbag bunden 15 minutters tid.
Skær imens kyllingen i mindre stykker og brun dem i en gryde med lidt salt og paprika. Tag dem op og sauter spinaten. Fordel kylling og spinat på den forbagte pizzabund og bag yderligere 5 minutter. Top med hummusdressing og server med en grøn salat. Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar