onsdag den 20. august 2014

Spidskålsslaw med hytteost og karse

Her kommer en frisk og mættende spidskålssalat med hytteost. Spis den på picnic eller tag den med på madpakken til frokost. Velbekomme!



Spidskålsslaw med hytteost og karse:
  • 4 store blade spidskål
  • 6 gulerødder
  • 1 stort æble (300 g)
  • 250 g hytteost (jeg sværger til den fra Cheasy eller Karolines)
  • saften af en halv citron
  • 1 spsk æblecidereddike
  • salt og peber
  • 2 tsk honning
  • en håndfuld frisk karse
Snit kålen fint og riv gulerødderne. Skær æblet i små tern og vend det med kål og gulerødder. Vend hytteost, citronsaft, eddike og honning i og smag til med salt og peber. Ven til sidst karsen i og pynt med lidt ekstra på toppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar