lørdag den 27. september 2014

Bagte auberginer med krydret fyld

Jeg er elsker mellemøstligt krydret mad, og denne ret er da også lavet med inspiration fra disse himmelstrøg. Det er meget simpelt - og utroligt lækkert! ;) Auberginerne bages med en velkrydret fars ovenpå, og med en frisk salat til har man faktisk et måltid. Velbekomme!



Bagte auberginer med krydret fyld (2 personer):

  • 1 stor aubergine
  • 250 g hakket oksekød
  • 1 lille rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 3/4 tsk salt
  • 2 tsk oregano
  • 1 tsk mynte
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk stødt koriander
  • 0,5 tsk muskat
  • 2 tsk paprika
  • 1 lille æg
Tænd ovnen på 200 grader. Skær auberginen over i to lige store dele på langs og drys med salt. Læg dem på en bageplade med bagepapir og kom dem i ovnen, mens fyldet tilberedes.
Hak løg og hvidløg fint og rør dem sammen med kød, krydderier, salt og æg. Tag auberginerne ud, fordel farsen på dem og bag videre ved 200 grader i ca. 30 minutter lavt i ovnen. Server med en frisk salat og evt. en yoghurt-tahindressing.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar