Karryristet blomkålssalat med tranebær og feta:
- ca. 500 g blomkål
- 1 god spsk mangechutney
- 1 spsk vand
- ca. 2-3 tsk god karry
- salt
- 1 håndfuld tørrede tranebær (jeg har nogle lækre nogle med orangesmag, som jeg købte hos Trader Joe's, da jeg var i USA)
- ca. 50 g feta, smuldret
- 1 spsk græskarkerner
Skær blomkålen i mundrette buketter og rist dem et par minutter på panden i lidt olivenolie med et drys salt. Rør mangochutney og vand og vend blomkålen heri. Tilsæt karry, når blomkålen er ved at være mør, men stadig har bid (!), og vend godt rundt, så krydderiet bliver ligeligt fordelt. Anret blomkålen flot med tranebær, feta og græskarkerner.
Salaten kan nydes lun, men smager også glimrende kold dagen efter!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar