Kold agurkesuppe med yoghurt, dild og sennepsolie (1 gavmild portion):
- 3/4 agurk
- et kvart medium rødløg
- 1 dl yoghurt
- 2 spsk cremefraiche
- 0,5 spsk æblecidereddike
- 1 tsk honning
- 1 + 1 tsk dijonsennep
- 0,5 tsk salt
- friskkværnet peber
- ca. 1,5 spsk let hakket frisk dild
- 2-3 tsk olivenolie
Skær agurk og løg i lidt mindre stykker og blend til en glat suppe med yoghurt og cremefraiche. Smag til med eddike, honning, 1 tsk sennep og salt og peber. Rør friskhakket dild i suppen og top med olivenolie pisket med den anden tsk sennep og lidt ekstra dildkviste.
This looks so yummy! A great recipe for how hot it's been here lately
SvarSletAbsolutely! :-) And nice for evenings, when you don't want to spend hours in the kitchen ;-)
Slet