Lowcarb bananmuffins (9 stk.):
- 5 overmodne bananer (ca. 500 g)
- 25 g kværnede mandler (jeg malede dem i min kaffekværn - en minihakker kan sikkert også bruges)
- 4 medium æg
- 1 spsk kanel
- 1 knsp vanillepulver
- 75 g kokosfibre
- 2 tsk bagepulver
- Evt. lidt hakket chokolade og/eller nødder
Purér bananerne med en stavblender og rør æggene ud heri. Tilsæt kanel og vanille og bagepulver og rør herefter mandelmel og kokosfibre i. Tilsæt evt. chokolade eller nødder. Kom dejen i ca. 9 muffinforme (jeg brugte nogle silikonforme) og bag dem ca. 30-35 minutter ved 200 grader. Lad dem køle let af og vend dem ud af formene. Server evt. med en klat yoghurt med lidt vanille i.
Opbevar i en lufttætbeholder eller plasticpose, evt. på køl. De holder snildt 3-4 dage.
Opbevar i en lufttætbeholder eller plasticpose, evt. på køl. De holder snildt 3-4 dage.
Hvor lækre banankager:-)
SvarSletGode sunde ingredienser. Flot lille fad du har sat dem på:-)
Tina
"En verden af kunst"
www.mariahoffbeck.blogspot.com