mandag den 22. september 2014

Bruchetta med ricotta, friske figner og valnødder

Disse smukke og delikate bruchetta er en dejlig sammensætning mellem cremet ricotta, søde friske figner dryppet med lidt honning og lidt knas fra valnødder. Server dem til brunch eller som del af et tapasbord eller som tilbehør til suppe. Velbekomme :)


Bruchetta med ricotta, friske figner og valnødder (4 stk.):

  • 125 g ricotta
  • 1 spsk lime/citronsaft
  • salt
  • 2 friske figner
  • 2-3 tsk honning
  • 4-6 valnøddekerner
  • 4 skiver brød, gerne af en italiensk slags (jeg brugte selv nogle flækkede boller)
  • evt. lidt frisk basilikum eller timian til pynt
Rist brødet og rør ricottaen med limesaft og smag til med salt. Smør brødene med ricottacremen. Skær fignerne i skiver og læg dem oven på ricottaen. Dryp med honning og top med valnødder og evt. lidt grønt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar