mandag den 27. oktober 2014

Tundeller og pastinak-pasta med blue cheese og granatæble

Her kommer en ny variant af tundeller, som denne gang er smagt til med estragon og blev serveret med 'pasta' lavet af strimlet pastinak, der er vendt med en kraftig blå ost og serveret med syrligt-søde granatæblekerner. Velbekomme!


Tundeller og pastinakpasta med blue cheese og granatæble (2 personer):

  • 1 løg
  • 1 dåse tun
  • 1 stort æg
  • 1,5 tsk estragon
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 spsk kvark
  • 1,5 spsk husk
  • 0,5 tsk salt
---
  • 3 store pastinakker (eller persillerødder)
  • 30 g blåskimmelost, fx Danablu
  • 1 lille granatæble
Hak løget fint og rør det sammen med tun, æg, estragon, kvark, sennep, salt og husk. Lad farsen stå og trække 5 minutters tid inden den steges som flade fiskedeller.

Lav 'pasta' af pastinakkerne med en spiralizer, juliennejern, kartoffelskræller eller bare ved at rive dem. Kom dem i en gryde med en anelse vand i bunden og et godt drys salt og vend rundt til det er faldet sammen. Smuldr osten i og vend godt rundt. 
Flæk granatæblet og bank kernerne ud ved at slå på skallen men fx skaftet af din kniv. Server med de lune deller og pastinakpastaen. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar