Tundeller og pastinakpasta med blue cheese og granatæble (2 personer):
- 1 løg
- 1 dåse tun
- 1 stort æg
- 1,5 tsk estragon
- 1 tsk dijonsennep
- 1 spsk kvark
- 1,5 spsk husk
- 0,5 tsk salt
---
- 3 store pastinakker (eller persillerødder)
- 30 g blåskimmelost, fx Danablu
- 1 lille granatæble
Hak løget fint og rør det sammen med tun, æg, estragon, kvark, sennep, salt og husk. Lad farsen stå og trække 5 minutters tid inden den steges som flade fiskedeller.
Lav 'pasta' af pastinakkerne med en spiralizer, juliennejern, kartoffelskræller eller bare ved at rive dem. Kom dem i en gryde med en anelse vand i bunden og et godt drys salt og vend rundt til det er faldet sammen. Smuldr osten i og vend godt rundt.
Flæk granatæblet og bank kernerne ud ved at slå på skallen men fx skaftet af din kniv. Server med de lune deller og pastinakpastaen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar