fredag den 7. november 2014

Bolchebede-salat med appelsin og ristede pekannødder

Bolchebeder er bare så utroligt fine at se på, at jeg straks puttede en bakke i kurven, så jeg faldt over nogle til en fornuftig pris! Her er de kommet i en salat med syrlig-sødt modspil fra appelsiner og et dejlig crunch fra nogle ristede pekannødder. Velbekomme!


Salat med bolchebeder, appelsin og ristede pekannødder:
  • 3 store bolchebeder
  • 2 appelsiner
  • 1 håndfuld pekannødder
  • 1 tsk honning
  • 1 spsk olivenolie
  • 1,5 spsk citronsaft
  • salt og peber
Skrub bolchebederne og skær dem i helt tynde skiver. Skræl appelsinerne og skær dem i skiver på tværs af bådene. Anret sammen med bolchebeder på en tallerken. Rist pekannødderne på en varm, tør pande. Tilsæt honning og vend godt rundt. Drys med lidt salt og peber. Pisk olie og citronsaft sammen til en dressing og smag til med salt. Dryp den over salaten og top med pekannødder.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar