Fiskewok med hokkaido (2 prs.):
- ca. 300 g torskeloins i store tern
- 1 løg
- et halvt lille hokkaido
- 3 fed hvidløg
- 0,5 spsk honning
- 1,5-2 spsk soya
- 1 tsk stødt koriander
- 0,5 tsk kanel
- 0,5 tsk muskat
- 1 tsk spidskommen
- 1 squeeze limesaft
Skær løget i tynde både og svits det i olie i en wokgryde. Skær græskarret i små tern og kom dem ved løget. Svits til begge dele er møre og tilsæt såt finthakkede hvidløg og torsk og kort efter krydderierne. Steg 3-5 minutter til torsken er gennestegt og kom så honningen i bunden af gryden så den smelter. Tilsæt soya og lidt limesaft og vend forsigtigt i retten så fiskestykkerne bevares. Smag om der skal mere soya eller limesaft til. Server med nudler, ris eller bagt blomkål.
Øj, det lyder bare godt!
SvarSlet- Anne
Mmmm! Det ser bare lækkert ud! :D
SvarSlet- Sara // www.sarasskab.blogspot.dk