Lowcarb porretærte med tun:
- 2 porrer
- 4 store æg
- 150 g hytteost
- 1 dåse tun
- ca. 1 tsk salt
- peber
- 3 spsk skyr
Skyl porrerne og skær dem i tynde ringe. Svits dem på en stor pande i lidt olie til de falder sammen og bliver bløde. Hæld overskydende væde fra og damp dem så tørre som muligt. Pisk æggene sammen med skyr og rør hytteost, tun og salt og peber sammen. Hæld æggemassen over porrerne ved jævn varme og skub lidt i blandingen med jævne mellemrum så æggemassen kan løbe ned til bunden. Retten er færdig når den er relativt fast (der vil nok være lidt overskydende væde fra porrerne øverst). Server med en frisk salat!
Det ser rigtig lækkert ud - Er netop skrevet på ugens madplan
SvarSletHvor mange personer er opsriften ca. til?
Det var bestemt ikke tosset! ;-)
SletDet afhænger lidt af hvad man spiser til. Vi spiste det meste at den to (sultne) personer, men med en lidt mere fyldig salat ville jeg sige 3.. :-)