lørdag den 15. november 2014

Skøn græskar-skærekage (lowcarb)

Denne sunde og kalorielette græskarkage er lidt af en vinder, hvis jeg må være så fri! ;-) Jeg har lavet den flere gange og både spist den til eftermiddagskaffen og til min morgenmad, hvor den mætter forbavsende godt! Den har en utroligt svampet konsistens og en dejlig krydret smag. Velbekomme :)


Skøn lowcarb græskarskærekage:
  • 500 g hokkaidogræskar, kogt og pureret
  • 370 g overmodne bananer (ca. 3 store)
  • 75 g kokosfibre
  • 2 spsk husk
  • 3 æg
  • ca. 0,5 spsk flydende Sød (svarende til ca. 80 g sukker)
  • 2 spsk kanel
  • 3 tsk ingefær
  • 1,5 tsk kardemomme
  • 0,5 tsk stødt nellike
  • 1/4 tsk allehånde
  • 1 tsk muskat
  • 0,5 tsk salt
  • 3 tsk bagepulver
Purer bananerne og rør dem sammen med æg og græskarmos. Rør krydderier, salt, bagepulver og sødemiddel i og tilsæt til sidst kokosfibre og husk og bland godt. Hæld dejen i en form (jeg har brugt en stor brødform) foret med bagepapir og bag ca. 35 minutter ved 200 grader eller til kagen virker rimeligt fast. Lad den køle helt af inden du skærer i den. Server med smør! ;-) 




'


Ingen kommentarer:

Send en kommentar