Kyllingesalat med rosenkål, granatæble og gedeost (2-3 personer)
- ca. 750 g rosenkål
- 2 æbler
- 1 halvt granatæbler
- 400 g kylling i store tern
- 50 g gedeflødeost
- 2-3 spsk soya
- 0,5 spsk honning
- 0,5 spsk æblecidereddike
Fjern grimme blade fra rosenkålene og skær stokken af. Skær dem i hlave eller kvarte efter hvor store de nu er og svits dem, gerne i en wokgryde i lidt olie. Steg i 5-8 minutters tid til de er nogenlunde mere, men stadig har et godt bid. Tilsæt kylling og brun kødet. Tilsæt soya og honning og vend eddiken i. Smag til om balancen mellem smagene skal justeres.
Skær æblerne i tynde både og bank granatæblekernerne ud af skallen med skaftet af en køkkenkniv. Anret begge dele med rosenkål og kylling i et fad og top med smuldret gedeost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar