Fyldte sweet potatoes (2 personer):
- 2 store sweet potatoes (500 g)
- 400 g kogte bønner (jeg brugte en dåse salatbønner fra Bonduelle, men du kan bruge en blanding af, hvad du nu har på lager af sorte, hvide, røde og blackeye-bønner, kikærter etc.)
- 2 tomater
- 2 stængler bladselleri
- et halvt løg
- 0,5 spsk olivenolie
- 0,5 spsk citronsaft
- 0,5 tsk spidskommen
- evt. en håndfuld friske krydderurter; koriander eller persille
- salt og peber
- 1,5 dl kvark/skyr
- 1 spsk mayonnaise
- lidt citronsaft
Skrub kartoflerne, skær enderne af og kog dem møre, ca. 25 minutter.
Skær imens tomaterne i små tern, bladselleri i tynde skiver og hak løget fint. Vend dem sammen med bønner, spidskommen, olie og citronsaft, evt. krydderurter og smag til med salt og peber.
Rør kvark/skyr med mayonnaise og smag til med citronsaft og salt. Flæk de kogte kartofler på langs og fyld dem med bønnesalsaen og top med cremen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar