lørdag den 7. februar 2015

Paleo meat pie med cherrytomater og hytteost

Jeg forsøgte mig for ikke så længe siden for første gang med en såkaldt paleo meat pie; altså en tærte med kødbund. Her kommer en ny og lidt sommerlig variant med cherrytomater og hytteost. Jeg forestiller mig i øvrigt at et skud frisk persille kun vil gøre endnu mere underværker. Velbekomme! :-)



Paleo meat pie med cherrytomater og hytteost:
  • 450 g rørt kyllingefars (jeg havde en færdigrørt fra Netto,  men alternativt kan du selv røre en fars af hakket kylling, æg, revet løg, salt og peber og måske en skefuld husk)
  • 5 æg (eller 3 æg og 2 bægre pasteuriserede æggehvider - det havde jeg lige ved hånden)
  • 1 dl fløde eller cremfraiche
  • 1 dl hytteost
  • evt. 1 dl hakket frisk persille
  • salt og peber
  • ca. 400 g cherrytomater
Bred kyllingefarsen ud i et smurt tærtefad med en ske og form kanter som på en almindelig tærtebund. Sæt den i ovnen ved 200 grader og forbag ca. 10 minutter. Pisk imens æggene med fløde og hytteost, evt. persille, og krydr med salt og peber. Skær tomaterne i halve og fordel dem med skæresiden op på den forbagte tærtebund. Hæld æggemassen over og bag tærten ca. 30 minutter ved 200 grader. 
Server med en grøn salat! 




3 kommentarer:

  1. Mmhm, det ser super lækkert og indbydende ud. Virkeligt en ret jeg kunne se mig spise igen og igen. Skønt med endnu en omgang madinspiration til os som skal bruge nemme og billige madløsninger. Mange tak! http://www.soendag.dk/Mad

    SvarSlet
    Svar
    1. Dejligt at høre - og velbekomme! :-)

      Slet
  2. Ser utrolig lækkert ud, det skal prøves

    SvarSlet