Den kan endda også nemt laves vegansk ved at bruge nødde/plantemælk, for der er ingen æg eller smør i - så hvad venter du på? ;-) Velbekomme!
Blødende chokolade-kopkage med peanutbutter (1 prs.):
- 1,5 spsk kakao
- 1,5 spsk kokosfibre
- sødemiddel svarende til ca. 1-1,5 spsk sukker
- 1/8 tsk vanillepulver
- 0,5 tsk bagepulver
- 1 nip salt
- 1 tsk valnøddeolie eller anden olie
- 3,5 spsk mælk
- 1 stykke mørk chokolade (jeg brugte 72 %), brækket i mindre stykker
- 1 tsk kold peanutbutter
Bland kakao, kokosfibre, vanillepulver, bagepulver og salt i en kop. Rør sødemiddel, olie og mælk i til du har en jævn kagedej. Den bliver ret tyk i det pga. kokosfibrene. Skrab siderne ned så dejen ligger som en flad bold i bunden af koppen. Læg peanutbutteren på midten og herpå chokoladestykkerne. Pres dem ned i dejen og skrab lidt af dejen op over, så det dækker tæt. Bag så 1 minut i mikroovnen på høj effekt. Lad kagen køle af et par minutter og spis straks!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar