onsdag den 27. maj 2015

Krydrede rødbede-kyllingebøffer

Disse kyllingebøffer med revet rødbede har en dejlig mildt krydret smag og passer perfekt til en lun sommeraften med en grøn salat til. Velbekomme! :-)



Krydrede rødbede-kyllingebøffer:
  • 1 løg (jeg brugte rødløg)
  • 3 fed hvidløg
  • 1 lille æg
  • 1 mellemstor rødbede (ca. 125 g, klargjort vægt)
  • 500 g hakket kylling
  • 0,5 spsk karry
  • 0,5 spsk garam masala
  • 1 tsk ingefær
  • 1 tsk groft salt
  • 1,5 spsk kokosfibre
Hak løget fint og riv hvidløgsfedene. Skræl rødbeden og riv den fint. Rør løg, hvidløg og rødbede sammen med æg og kylling sammen og  tilsæt herefter krydderier og salt. Rør til sidst kokosfibre i og lad farsen trække 5 minutters tid. Form så til store flade bøffer med en ske og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag ca. 25-30 minutter ved 200 grader og server med en frisk grøn salat og fx en dressing af 1,5 dl græsk yoghurt, 1 spsk tahin, 1 spsk citronsaft, 1 tsk honning og lidt salt.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar