Proteinrige havrepandekager med hytteost og purløg
(4 mellemstore, tykke pandekager, aftensmad til 1 person):- 2 små æg
- 100 g hytteost
- 1/4 dl mælk
- 1/4 tsk salt
- 1 spsk frisklippet purløg
- 25 g finvalsede havregryn
- 1,5 spsk hvedemel (eller hvad du nu foretrækker
Pisk æggene sammen og rør hytteost og mælk i. Tilsæt salt og purløg og rør tilsidst havregryn og mel i. Kom ca. 2 spsk 2 steder på en varm pande med smør og steg 2-3 minutter på hver siden. Gentag med resten af dejen.
Tilbehør:
- en halv agurk
- 1 stor tomat
- 2 tsk olivenolie
- 1 spsk basamicoglaze
- lidt salt
- 25 g gedefriskost
- syltede rødløg
Skær agurk og tomat i små tern og vend med olie, balsamicoglaze og et nip salt. Smuldr osten og server den, salsaen og syltede rødløg med pandekagerne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar