lørdag den 20. juni 2015

Lækre proteinrige havrepandekager med hytteost og purløg

Disse proteinrige havrepandekager med hytteost er virkelig nogle af de bedste pandekager, jeg længe har fået. Og dem, der har fulgt med på bloggen længe, ved også at jeg er lidt af en pandekage-entusiast!  Men ja, når pandekagerne er så lækre i sig selv, kræves der ikke så meget af tilbehøret, så her serverede jeg bare en simpel salsa til sammen med lidt gedeost og syltede rødløg. Velbekomme! :-)



Proteinrige havrepandekager med hytteost og purløg 
(4 mellemstore, tykke pandekager, aftensmad til 1 person):
  • 2 små æg
  • 100 g hytteost
  • 1/4 dl mælk
  • 1/4 tsk salt
  • 1 spsk frisklippet purløg
  • 25 g finvalsede havregryn
  • 1,5 spsk hvedemel (eller hvad du nu foretrækker
Pisk æggene sammen og rør hytteost og mælk i. Tilsæt salt og purløg og rør tilsidst havregryn og mel i. Kom ca. 2 spsk 2 steder på en varm pande med smør og steg 2-3 minutter på hver siden. Gentag med resten af dejen.

Tilbehør:
  • en halv agurk
  • 1 stor tomat
  • 2 tsk olivenolie
  • 1 spsk basamicoglaze
  • lidt salt
  • 25 g gedefriskost
  • syltede rødløg
Skær agurk og tomat i små tern og vend med olie, balsamicoglaze og et nip salt. Smuldr osten og server den, salsaen og syltede rødløg med pandekagerne.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar