tirsdag den 2. juni 2015

Spinat-pie med sweet potato og feta

Den suverænt nemmeste måde at lave en (low carb) tærtebund på må være denne, der simpelthen bare består af spinat! Det lyder måske lidt mærkeligt, men der sker magiske ting og sager, når man hælder æggemasse og fyld ovenpå, så faktisk hænger spinaten lige så godt sammen som enhver anden bund. Og så smager det skønt og mætter godt. Velbekomme! :-)



Spinat-pie med sweet potatoes og feta:
  • 500 g helbladet frossen spinat
  • 4 store æg
  • 1 dl yoghurt eller skyr
  • 1 tsk salt
  • 1 bakke/400 g sweet potatoes
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • 75 g feta, skåret i tern
Tø spinat op på en tallerken i mikroovnen og pres overskydende væde fra. Fordel i et let smurt tærtefad og drys med salt. Pisk æg og yoghurt sammen med salt og hæld det på spinatbunden. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver af ca. 0,5 cm tykkelse. Læg dem i et pænt mønster på spinatbunden og pensl med olivenolie. Drys med rigeligt salt og rosmarin og top med feta. Bag tærten ca. 45 minutter ved 200 grader.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar