Lammekoteletter med hvidløgs-bønner, gedeostcreme og syltede rødløg (2 personer):
- 2 lammekoteletter (ca. 300 g)
- 4-5 fed hvidløg
- 700 g frosne grønne bønner
- 50 g gedefriskost
- 75 g skyr eller græsk yoghurt
- 1 spsk friskklippet purløg
- 1 tsk citronsaft
- salt
- syltede rødløg
Riv hvidløgsfedene fint og gnid halvdelen med lammekoteletterne. Kom resten i en stor (wok)gryde med de grønne bønner og et godt drys salt og steg til de begynder at tage farve - ca. 10-15 minutter.
Rør imens en creme af gedeost, skyr, citronsaft og purløg.
Lige inden servering steges lammekoteletterne i smør 3-4 minutter på hver side. Giv dem et drys salt og server straks med bønner, gedeostecreme og syltede rødløg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar