søndag den 10. januar 2016

Weekend-frokost: Røget makrelrillette på hjemmebagt rugbrød

Okay, helt hjemmebagt er det ikke, rugbrødet på billedet, for jeg har snydt med en af de mange (aldeles glimrende!) bageblandinger, man kan købe nu om dage. Men det er også ligemeget, for i dag er det opskriften på den lækre og simple makrelrillette, der er ovenpå, jeg gerne vil dele med jer. ;-) Velbekomme!


Røget makrelrillette:
  • 1 hel røget makrel
  • 150 g hytteost
  • 100 g skyr
  • 0,5 spsk dijonsennep
  • evt. et bundt purløg klippet i 1 cm stykker
Pil makrellen fri for ben og pluk den i mindre stykker. Rør hytteost, skyr og sennep (og evt. purløg) til en creme og vend den med makrellen. Opbevar på køl ind til servering.
Server på godt rugbrød!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar