Grønne asparges med avocadocreme og rugbrødschips (2 prs.):
- 1 bundt grønne asparges
- citronsaft
- salt
- 2 små modne avocadoer
- 2 gode spsk skyr
- 4 helt tynde skiver rugbrød (3-4 mm tykke)
- olivenolie til pensling
- 6-8 skiver gederulle eller 50 g gedefriskost, smuldret
Skær rugbrødsskiverne i mindre stykker og læg dem på en bagerist beklædt med bagepapir. Pensl let med olivenolie på begge sider og drys med lidt salt. Bag rugbrødschipsene ca. 15-20 minutter ved 175 grader, eller til de er sprøde og duftende.
Bræk imens de træede ender af aspargesene og kog dem et par minutter i let saltet vand. Hæld vandet fra og dryp aspargesene med citronsaft.
Mos avocadoerne med en gaffel og rør mosen med skyr. Smag til med salt og citronsaft.
Anret asparges og avocadocreme dekorativt på to tallerkener sammen med gedeosten. Pynt med et par rugbrødschips og server resten af dem ved siden af.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar