NOTE: De kom til at se lidt mørke ud på billederne, pandekagerne, men er altså nemme at stege! :)
Bananpandekager (uden mel) (1-2 personer):
- 1 stor banan (eller 1½)
- 2 æg
- 1/4 tsk bagepulver
- Jeg tilsatte desuden: 1 lille pinch salt, 2 tsk kanel og 1 tsk vanillesukker
- smør til stegning
Blend banan og æg og rør ønskede smagsgivere i. Sæt 1 spsk dej 4 steder på en pande og steg dem ved jævn varme på normal pandekagevis i smør. (De kan virke lidt blødere i konsistensen end man er vant til, når man vender dem, men herefter bliver de fastere i det.) Gentag med resten af dejen.
Server med frisk frugt, nøddesmør, sirup, marmelade, nødder etc.
Server med frisk frugt, nøddesmør, sirup, marmelade, nødder etc.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar