søndag den 3. november 2013

Fødselsdagsmorgenmad: Pandekage-lagkage (glutenfri)

Uhm, denne pandekagelagkage, som vi spiste til morgenmad på min fødselsdag, er himmelsk lækker, men med lutter sunde ingredienser; pandekager lavet på banan og æg med fyld af bær og yoghurt. Velbekomme! :)



Pandekagelagkage (2-3 personer):
Inspiration: TwinFood
  • 3 bananer
  • 3 æg
  • 2 spsk (majs/mandel)mel (kan udelades, men det gør pandekagerne nemmere at håndtere!)
  • 1-2 tsk kanel
  • 1 tsk vanillesukker
  • 2 dl græsk yoghurt eller skyr
  • ca. 100 g bær (jeg brugte frosne blåbær)
  • ½ spsk honning
Mos/blend bananerne og pisk dem sammen med æg, vanille og kanel. Steg håndbold-store pandekager (ca. 3/4 dl dej) på panden (jeg steger altid pandekager i smør). Rør yoghurt, (tøede) bær og honning sammen til en creme og læg pandekagerne (afkølede) lagvis med den. Pynt med et drys kanel eller flere bær. 






1 kommentar:

  1. Tillykke med fødselsdagen!

    Hvor ser den stabel pandekager bare lækkert ud - uhm!

    SvarSlet