søndag den 1. juni 2014

Små lowcarb squash-pandekager med syltet laks og hytteost

En simpel, men ikke desto mindre fantastisk lækker sommerret med resterne af min syltede laks. Squash-pandekagerne har en lækker svampet konsistens, som går herligt i spænd med den friske hytteost og den fede laks. Velbekomme! :)



Små lowcarb squash-pandekager med syltet laks og hytteost (giver ca. 7 pandekager):
  • 1 squash
  • 2 æg
  • 2 spsk HUSK
  • 1,5 spsk kokosfibre (kan alternativt formodentlig erstattes med ca. 4 spsk kværnede mandler eller sesamfrø)
  • 1 tsk salt
  • 1,5 spsk kvark eller skyr
  • 1 portion syltet laks i tern
  • hytteost
  • purløg, forårsløg eller rødløg til at toppe med
Riv squashen groft og rør salt, kvark og æg i. Rør husk og kokosfibre i lidt af gangen og lad dejen trække 5 minutters tid inden stegning. Sæt dejen (som er ret tyk i konsistensen) i klatter på en pande (kan både tørsteges og steges i olie), som glattes flade med en ske og steges ca. 3 minutter på hver side ved middel varme. 
Anret pandekagerne med hytteost, laks og lidt løg-grønt på toppen.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar