torsdag den 28. august 2014

Lynhurtig forfriskende gazpacho til én

Sommeren går på hæld, men tomaterne smager stadig af sol, så det er nu man skal udnytte den søde, fyldige smag. Fx til denne simple og hurtige gazpacho, der både kan gøre det ud for et frokostmåltid og forret eller hovedret til aften. Velbekomme!


Gazpacho til én:
  • 2 medium tomater
  • 10 cm af en agurk
  • et kvart medium rødløg
  • 0,5 spsk æblecidereddike
  • 1 tsk honning
  • 0,5 tsk salt 
  • friskkværnet peber
  • cremefraiche og olivenolie til servering
Skær tomater, agurk (gem lidt som topping) og rødløg (gem lidt til pynt) i lidt mindre stykker og blend til en suppe med eddike og honning. Smag til med salt og peber og server med cremefraiche og olivenolie på toppen.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar