Blomkålscouscous med friske figner, mandler og agurk:
- 1 lille blomkålshoved
- en halv agurk
- 3 friske figner
- 1 håndfuld mandler
- 1 lille potte persille
- 1,5 spsk olivneolie
- saft og revet skal af en halv økocitron
- 0,5 tsk salt
- evt. et nip stødt muskat
Skær blomkålen i lidt mindre stykker og puls til ris i blenderen. Skær agurken i halve skiver eller tern og fignerne i tynde både. Hak persillen og vend den sammen med blomkål, olie, salt, evt. muskat, citronskal og -saft. Skær mandlerne i splitter og rist dem på en varm, tør pande, eller i ovnen på et stykke folie, hvis du alligevel har gang i den. Vend figner og agurk forsigtigt i salaten og top med mandlerne.
Sikke lækkert :-) Jeg er vild med din blog - den er en stor inspirator for mig! Tak for det :-)
SvarSletKh Cathrine fra www.cathrineyoga.dk
Dejligt at høre! God weekend :-)
Slet