Vegetariske spinatbøffer med hytteost (8 store):
- 1 lille rødløg
- 200 g hytteost
- 2 små æg
- 3 spsk husk
- 1 spsk pofiber
- 3/4 tsk salt
- 4/tsk muskat
- 2 tsk garam masala
- 400 g helbladet frossen spinat
Tø spinaten i en lille gryde og damp så meget væde væk som muligt. Hak løget fint og rør det med hytteost, æg, husk og pofiber. Rør spinaten heri sammen med salt og muskat. Lad 'farsen' stå og trække 5 minutters tid og fibrene kan suge noget væde. Sæt så farsen i flade bøffer på en pande med lidt olie, idet du sørger for at trykke den godt sammen og skubbe kanterne ind. Steg ved jævn varme 3-4 minutter og vend på den anden side. De vil være meget løse strukturen første gang de vendes, men steg dem et par gange på hver side og efterhånden vil de blive mere faste i konsistensen i takt med at hytteosten smelter.
Uhm - hvor lyder de bare helt fantastiske!
SvarSletDe lyder for lækre; æg, hytteost og spinat er tre yndlingsingredienser - Så mon ikke det skal afprøves! :-O
SvarSletHvad er pofiber? :-)
det vil jeg også gerne vide.
Slet