onsdag den 10. juni 2015

Kålpizza med avocado, gedeost og pistacienødder

Gode gamle kålpizza, når hvidkålen er ved at blive lidt slap i betrækket, og maven ønsker sig pizza, men ikke alt for mange tomme kulhydrater fra hvidt mel. ;) Her med smukke knasende pistacienødder, cremet avocado og gedeost. Velbekomme! :-)




Kålpizza med avocado, gedeost og pistacienødder:
  • 630 g hvidkål
  • 3 små æg
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk husk
  • 0,5 dl kokosfibre
  • ca. 1,5 dl pastasauce eller hakkede tomater
  • 1 stor moden avocado
  • citronsaft
  • salt
  • 1 håndfuld afskallede saltede pistacienødder
  • 100 g gedefriskost
  • ca. 200 g cherrytomater
Skær kålen i grove stykker og puls dem i blenderen til det er helt finthakket (som couscous). Bland med æg og salt i en står skål og tilsæt husk og kokosfibre og rør godt. Bred massen ud på en bageplade med bagepapir og bag ca. 20-25 minutter ved 200 grader og lad den køle af et par minutter. 
Skær imens avocadoen i skiver eller tern, dryp med citronsaft og drys med lidt salt. Skær tomaterne i halve og smuld gedeosten. 
Fordel avocado, tomater, pistacienødder og gedeost på kålbunden og server straks!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar