mandag den 8. juni 2015

Salat med honningstegt kylling, hindbær og feta

Endnu en lækker sommersalat til de lune aftener. Hvis I har gang i grillen, forestiller jeg mig endda at kyllingen (i lidt større stykker eller på spyd) også glimrende kunne tilbederes derpå. Velbekomme! :-)



Salat med honningstegt kylling, hindbær og feta (2 personer):
  • 1 bakke (100 g) rucola
  • 1 syrligt æble
  • en halv stor agurk
  • 1 bakke (125 g) hindbær
  • 2 kyllingebrystfileter (ca. 400 g i alt)
  • 3 tsk honning
  • 1 tsk æblecidereddike citronsaft
  • salt
  • 50 g feta
Klip kyllingen i mindre stykker og kom på på en varm pande med lidt olivenolie. Når kødet er ved at være gennemstegt tilsættes honning og der vendes godt rundt til det karamelliserer let. Dryp med lidt eddike og drys med salt og vend godt rundt. 
Skær æble i tynde både, agurken i halve skiver og smuldr fetaen. Anret rucolaen på to tallerkener og fordel æblebåde, hindbær, agurk og kylling ovenpå. Top med feta og server straks!








Ingen kommentarer:

Send en kommentar