søndag den 28. juni 2015

Low carb squash-gratin

Jeg husker som barn, hvordan jeg med fascination iagttage de koloenorme squash vokse i køkkenhaven hjemme hos min mor og far. Disse grønne kæmper blev af og til serveret i en gratin meget lig den I finder nedenfor, og den minder mig derfor om sommeraftener hjemme i Nordjylland - ren nostalgi. :-) Velbekomme!



Low carb squash-gratin (2-3 personer):
  • 6 små æg (5 almindelige)
  • 4 spsk hytteost
  • 1 stor squash
  • 1 løg
  • 1 spsk fiberhusk
  • 2 spsk kokosfibre
  • 1,5 tsk salt
  • peber
Pisk æggene sammen og riv squash og løg groft. Rør begge dele i æggemassen sammen med hytteost og salt og peber. Rør husk og kokofibre i og fordel massen i et smurt ildfast fad. Bag den ca. 30-35 minutter ved 200 grader og server med en frisk salat - måske med solmodne tomater? :-)









Ingen kommentarer:

Send en kommentar