Her har jeg kommet det i en lækker bagt grøntsagsblanding, som jeg serverede med nogle hjemmelavede falafler. Velbekomme!
Bagt grøntsagsfad med frisk koriander:
- 1 stort løg
- 3 fed hvidløg
- 1 stor aubergine
- 1 squash
- 1 stor rød peberfrugt
- 500 g cocktailtomater (eller andre søde tomater)
- 1 stor potte koriander
- 2 + 2 spsk olivenolie
- saft af fintrevet skal af en økocitron
- salt
Skær løget i tynde både og hak hvidløgsfedene. Skær aubergine og squash i kvarte tykke skiver og peberfrugten i store tern. Vend løg, hvidløg, aubergine og squash sammen med 2 spsk olivenolie på en bageplade med bagepapir. Drys med salt. Bag grøntsagerne ca. 30 minutter ved 200 grader.
Skær imens tomaterne i kvarte og lav en dressing af de sidste 2 spsk olivenolie, citronsaft og -skal og salt. Hak korianderen groft og rør den i (alternativt kan du også gemme den og drysse den ovenpå til sidst). Lad de bagte grøntsager køle helt af og vend dem så med tomaterne og dressingen.
Server retten som tilbehør til fx falafler eller arabiske frikadeller.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar