Fudgy choko-banankage med karamelliseret hvid chokolade (6-8 personer):
- 3 godt overmodne bananer (ca. 300 g)
- 4 æg
- 40 g kakao
- 1/4 tsk salt
- 1,5 tsk bagepulver
- godt 0,5 spsk flydende Perfect Sød eller dit foretrukne sødemiddel svarende til ca. 80 g sukker
- 50 g kokosfibre
- 1 spsk fiberhusk (malede loppefrøsskaller)
- 3-4 spsk hvide chokoladeknapper (eller grofthakket hvid chokolade)
Purér bananerne med en stavblender og pisk det sammen med æggene og sødemiddel. Bland kakao med salt, bagepulver og husk i en skål og rør det grundigt i banan-blandingen. Hæld dejen i et lille ildfast fast eller en springform og bred den jævnt ud med en ske. Drys chokoladestykkerne over, tryk dem evt. lidt ned i dejen, og bag kagen ca. 30 minutter ved 200 grader. Lad kagen køle helt af inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar