Broccolisalat med cantaloupe og cashewnødder (3-4 personer):
- 1 broccoli
- 3/4 cantaloupemelon
- 2 stængler bladselleri
- 50 g saltede cashewnødder
- 1 spsk olivenolie
- 1½ spsk hvidvinseddike
- 1 tsk honning
- salt og peber
Skær broccolien i mundrette stykker og overhæld dem med kogende vand i en skål. Hæld det varme vand fra efter et minuts tid og hæld i stedet koldt vand i for at køle broccolien ned.
Skær melonen i store tern og bladselleri i tynde skiver. Hæld vandet fra broccolien og melon og bladselleri i. Pisk olie, eddike og honning sammen og smag til med salt og peber. Vend dressingen i salaten og top med cashewnødder.
Skær melonen i store tern og bladselleri i tynde skiver. Hæld vandet fra broccolien og melon og bladselleri i. Pisk olie, eddike og honning sammen og smag til med salt og peber. Vend dressingen i salaten og top med cashewnødder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar