onsdag den 1. maj 2013

Broccolisalat med cantaloupe og cashewnødder

Her kommer en dejlig salat der passer perfekt til sommerens lette retter. Spis den til (grillet) fisk, en tærte eller bare med et godt stykke brød og ost! Velbekomme :)



Broccolisalat med cantaloupe og cashewnødder (3-4 personer):
  • 1 broccoli
  • 3/4 cantaloupemelon
  • 2 stængler bladselleri
  • 50 g saltede cashewnødder
  • 1 spsk olivenolie
  • 1½ spsk hvidvinseddike
  • 1 tsk honning
  • salt og peber
Skær broccolien i mundrette stykker og overhæld dem med kogende vand i en skål. Hæld det varme vand fra efter et minuts tid og hæld i stedet koldt vand i for at køle broccolien ned.
Skær melonen i store tern og bladselleri i tynde skiver. Hæld vandet fra broccolien og melon og bladselleri i. Pisk olie, eddike og honning sammen og smag til med salt og peber. Vend dressingen i salaten og top med cashewnødder.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar