Den opmærksomme læser har nok bemærket, at aktiviteten her på bloggen har været noget mere ustabil, end den plejer på det seneste. Det skyldes bl.a., at jeg har fået arbejde i Schweizerbageriet her i Aarhus og sommetider kommer sent hjem med meget lille overskud til de store tryllerier i køkkenet. Vi har derfor hyppigere spist brød til aften på det sidste - men det behøver absolut ikke være en kedelig affære! Forleden lavede jeg fx en hjemmelavet remoulade til nogle fiskefileter, og her kommer en lækker fedtfattig æggesalat. :)
Hjemmelavet æggesalat:
- 2 æg
- 1 spsk finthakket løg eller 1 forårsløg i tynde ringe
- 5 spsk græsk yoghurt (jeg brugte 2%)
- 3/4 spsk mayonnaise
- ca. ½ tsk salt
- peber
- 2 tsk karry
Kog æggene i 10 minutter og rør imens de resterende ingredienser sammen. Smag om der skal mere salt eller karry i. Skyld æggene i koldt vand og pil dem. Hak dem i små tern og vend dem i karrycremen.
Server på groft brød med friske tomater og lidt purløg eller karse på toppen. Eller spis den på sildemaden eller i en sandwich!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar