mandag den 29. april 2013

Hjemmelavet æggesalat

Den opmærksomme læser har nok bemærket, at aktiviteten her på bloggen har været noget mere ustabil, end den plejer på det seneste. Det skyldes bl.a., at jeg har fået arbejde i Schweizerbageriet her i Aarhus og sommetider kommer sent hjem med meget lille overskud til de store tryllerier i køkkenet. Vi har derfor hyppigere spist brød til aften på det sidste - men det behøver absolut ikke være en kedelig affære! Forleden lavede jeg fx en hjemmelavet remoulade til nogle fiskefileter, og her kommer en lækker fedtfattig æggesalat. :)



Hjemmelavet æggesalat:
  • 2 æg
  • 1 spsk finthakket løg eller 1 forårsløg i tynde ringe
  • 5 spsk græsk yoghurt (jeg brugte 2%)
  • 3/4 spsk mayonnaise
  • ca. ½ tsk salt
  • peber
  • 2 tsk karry
Kog æggene i 10 minutter og rør imens de resterende ingredienser sammen. Smag om der skal mere salt eller karry i. Skyld æggene i koldt vand og pil dem. Hak dem i små tern og vend dem i karrycremen.

Server på groft brød med friske tomater og lidt purløg eller karse på toppen. Eller spis den på sildemaden eller i en sandwich!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar