Opdateret rejecocktail (4 personer):
- 150 g tigerrejer (kogt) eller ca. 16 rejer (optøede og afdryppede)
- ½ net/galiamelon
- 12 små cherrytomater
- ½ let syrligt æble
- 2 spsk citronsaft
- 1 spsk sød chilisauce
- 1/4 tsk salt
- 1/4 tsk stødt ingefær (eller 1 tsk frisk, fintrevet/hakket)
- 1 tsk finthakket frisk mynte (ca. 4 store blade)
Skær tomaterne i kvarte og melon og æble i tern. Vend grøntsagerne sammen med tigerrejerne i en skål. Rør citronsaft, chilisauce, salt, ingefær og mynte sammen til en dressing og vend den i rejecocktailen. Fordel i 4 glas og opbevar på køl ind til servering. Pynt evt. med et ekstra mynteblad.
Altså hvor lækkert!!!
SvarSletPerfekt kombination med rejer, melon og chili - mums!
God weekend
Kh maria