Broccolisalat med tun og kakifrugt (måltid til 2 personer):
- 1 broccoli
- 2 kakifrugter
- 1 stort syrligt æble
- 1 dåse tun
- saften af ½ citron
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk honning
- ½ tsk stødt ingefær (eller ½ spsk fintrevet frisk ingefær)
- ca. ½ tsk salt
Skær broccolien i mundrette stykker og kom dem i en skål. Overhæld med kogende vand og lad det trække et par minutter, inden du hælder vandet fra igen. Skyld evt. efter med koldt vand for en hurtig afkøling.
Skær imens kakifrugterne i halve skiver (fordi det ser flot ud) og æblet i tern. Pisk olie, citronsaft, honning, ingefær og salt sammen til en dressing. Bland frugterne med den afkølede broccoli og vend dressingen i. Vend til sidst tun i, uden at røre for meget - den må gerne være lidt klumpet.
Skær imens kakifrugterne i halve skiver (fordi det ser flot ud) og æblet i tern. Pisk olie, citronsaft, honning, ingefær og salt sammen til en dressing. Bland frugterne med den afkølede broccoli og vend dressingen i. Vend til sidst tun i, uden at røre for meget - den må gerne være lidt klumpet.
omme nomme - jeg er også faldet pladsk for kaki frugten og dens friske smag og så er det jo genialt at man ikke skal skrælle den eller fjerne kerner eller sten - salaten lyder rigtig lækker - den må prøves :-)
SvarSletkh Maria