onsdag den 11. december 2013

Cremet sweet potato-suppe med appelsin

Denne nemme men lækre suppe har en dejlig afbalanceret smag med frisk syrlighed fra appelsin, sødme fra sweet potato og en cremet afrunding af en sjat fløde. Den er tilberedt i en håndevending, og så mætter den helt enormt! Velbekomme :)



Sweet potato-suppe med appelsin (3-4 personer):
  • 2 store sweet potatoes (ca. 1 kg)
  • 1 bouillonterning
  • 1 liter vand
  • saften af en lidt syrlig appelsin
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 dl fløde
  • salt
  • cremefraiche til servering
Skræl sweet potatoes og skær dem i store tern. Kog dem møre i vand og bouillon og purér med en stavblender. Rør fløde, eddike og appelsinsaft i og smag til med salt. Server med en klat kold cremefraiche. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar