Luksus lakridsgranola:
- 200 g finvalsede havregryn
- 200 g grovvalsede havregryn
- 60 g mandler, grofthakkede
- 50 g sesamfrø
- 50 g græskarkerner
- 75 g solsikkekerner
- 2 (over)modne bananer
- 2 spsk lakridspulver
- 1 nip salt
- evt. ½ spsk agavesirup/honning eller dit foretrukne sødemiddel
- 1½ spsk tørrede gojibær
- 2 spsk finthakket krystalliseret ingefær
Bland gryn, kerner og nødder i en bradepande beklædt med bagepapir. Blend bananen sammen med lakridspulver, salt og evt. ekstra sødning. Vend puréen grundigt sammen med müsliblandingen, så det hele er 'vådt'. Rist müslien 30-35 minutter i ovnen ved 180 grader. Vend jævnligt i blandingen med en paletkniv. Løft müslien ud af bradepanden i bagepapiret og lad den køle helt af på køkkenbordet. Vend gojibær og ingefær i og opbevar i en lufttæt beholder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar