Forårssalat med ristede radiser og parmesancreme (måltid til 1 person):
- 1 bundt radiser
- citronsaft
- lidt revet øko citronskal
- 1 stængel bladselleri
- ca. 3/4 dl fintrevet parmesan/pecorina/gran spicco el.lign.
- 1 dl yoghurt/skyr el.lign
- 1 æble
- salt og peber
Fjern stilk og rod fra radiserne og skær dem i halve eller kvarte efter størrelse. Rist dem i ovnen eller på panden med lidt olivenolie og citronsaft til de er møre (ca. 20 minutter for ovnbrugere). Dryp dem med mere citornsaft.
Skær bladsellerien i tynde skiver og æblet i tynde. Anret på en tallerken med radiserne og rør yoghurt og ost til en creme, der klattes over salaten. Top med revet citronskal og lidt friskkværnet peber.
Mmmm, det skal prøves :-)
SvarSletKh Cathrine Koefoed, yogalærer og yogablogger på www.cathrineyoga.dk