Oreo Hindbær Icecream cake (6-8 personer):
- 1 rulle Oreos (14 kiks)
- 2,5 spsk smør, smeltet
- 1 dåse kondenseret mælk
- 3 dl piskefløde
- 0,5 tsk vanillepulver
- 250 g hindbær (jeg brugte frosne)
- evt. pynt: frysetørrende hindbær og groft lakridspulver eller friske hindbær
Kom oreos i en minihakker (evt. af to omgange) og knus til findelte krummer. Kom krummerne i en skål sammen med det smeltede smør og bland godt. Kom blandingen i en springform og pres det godt sammen til en fast bund med en jævn overflade.
Pisk fløden til stift flødeskum og vend vanillekorn og herefter kondenseret mælk i. Vend til sidst hindbærrene i og hæld ismassen i springformen. Frys kagen minimum 4-6 timer og pynt efter ønske.
Den er nu også ganske smuk og indbydende udefra :-)
SvarSlet