Her komme en af af den slags salater, der ser ud af en masse, men som i virkeligheden er klar i en håndevending! :-) Den kan både serveres som tilbehør til fx kylling eller spises som et måltid i sig selv. Den fyldige feta-tomatcreme gør sig glimrende på den sprøde, milde blomkål, skulle jeg hilse og sige. ;-) Velbekomme!
Blomkålssalat med feta-tomatcreme og oliven (måltid til 2):
- 1 blomkål
- 1 dåse hakkede tomater
- 75 g feta/salatost
- 2 spsk ketchup
- 1,5 spsk citronsaft
- salt
- 100 g gode oliven, fx kalamata
- lidt grønne spirer
Skær blomkålen i buketter og skær dem i tynde skiver. Hak fetaen groft og bland den med de hakkede tomater i en skål eller et blenderglas. Blend til en glat creme og smag til med ketchup, citronsaft og salt. Anret blomkålen med cremen og top med oliven og spirer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar