torsdag den 17. september 2015

Cremet squashghetti med friske figner og serrano

Endnu en ret med den skønne friske figner. De går godt i spænd med et lidt salt tilbehør, så her har jeg givet dem selskab af serranoskinke i en low carb pastaret. Velbekomme! :-)



Cremet squashghetti med friske figner og serrano (1 pers.):
  • 1 squash
  • 2 friske figner
  • 1 pakke (60 g) serranoskinke
  • 2 spsk flødeost
  • 1 spsk citronsaft
  • salt og peber
Lav spaghetti-strimler af squashen med en spiralizer, juliennejern, eller kartoffelskræller. Kom dem på en tallerken og vend med citronsaft og et drys salt. Giv dem et par minutter i mikroovnen og vend herefter flødeosten i. Skær imens fignerne i tynde både og pluk skinken i mindre stykker. Anret begge dele oven på squashghettien og server.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar