onsdag den 17. december 2014

Paleo meat pie med broccoli, hokkaido og gedeost

Denne tærte kræver meget kort forberedelsestid, og så slipper du for at kæmpe med en tærtedej, for her er bunden nemlig lavet af kødfars.  Den får et dejligt modspil fra den søde hokkaido og den salte, cremede gedeost og sprøde broccoli. Velbekomme! :)


Paleo meat pie med broccoli, hokkaido og gedeost (3-4 personer):
  • 450 g rørt kyllingefars (jeg brugte en fra Netto, som var klar til brug. Alternativt kan du røre 400 g kyllingefars med et æg, en sjat mælk og en skefuld husk + godt med salt og peber)
  • 5 små æg (eller 4 store) 
  • 0,5 dl mælk
  • 0,5 dl fløde (eller mælk)
  • 1 tsk salt
  • ca. et halvt broccoli
  • ca. et halvt mellemstort hokkaidogræskar
  • 2-3 tsk sorte sesamfrø
  • 40 g gedeflødeost, fx fra Président (alternativt kan du bruge feta)
Pisk æg, mælk og fløde sammen med salt i en skål. Skær broccolien i små buketter og græskarret i små bjælker. 
Fordel kyllingefarsen i et smurt tærtefad - jeg brugte en ske, men fingrene er også fint. Forsøg at lave en jævn bund med høje kanter som på en almindelig tærtebund. Fordel broccoli og hokkaido heri, drys med lidt salt og hæld æggemassen over. Drys med gedeost og sesamfrø og bag tærten ca. 45 minutter ved 200 grader. Server med en frisk salat.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar