mandag den 27. august 2012

Naan-pizza med pesto, mandler og æble

Forleden lavede jeg disse naanbrød, og da vi kun er to spisende ved aftensbordet, blev der heldigvis et par stykker til overs! :)
Dem besluttede jeg at lave en nem (og faktisk ret mættende!) forret af, hvor jeg samtidig kunne få brugt en rest ost.
Resultatet blev disse lækre naan-pizzaer med basilikumpesto, mandler, primadonna(ost) og friske æblestykker:




Du skal bruge (2 naanpizzaer):
  • 2 naanbrød
  • 1 god håndfuld friske basilikumblade
  • 1 tsk revet citronskal
  • ½ spsk citronsaft
  • 1½ spsk olivenolie
  • 1 pinch salt
  • 1 lille fed hvidløg
  • Et par skiver af din yndlingsost (parmesan, mozzarella, feta, brie osv.)
  • 1 håndfuld mandler
  • ½ syrlig-sødt æble i tynde både

Tag jer ikke af squashen ude til højre. Billedet er mest en eye pleaser. ;)

Lav først pestoen: Hak basilikum og riv hvidløg fint. Bland med olie, citronskal og -saft samt et drys salt i en lille skål.
Tænd ovnen på 200 grader og læg brødene på en bageplade. Smør dem med pestoen og læg skiver af ost ovenpå. Top med mandler og bag ca. 10 minutter.


Lad brødene køle af et øjeblik ...


... Og top så med æblebåde og solskin! :)







Ingen kommentarer:

Send en kommentar