- 1 løg
- 1 stort fed hvidløg
- ca. 1 spsk god karry
- 4-5 mellemstore gulerødder
- 2 dl røde linser
- ½ bouillonterning
- 7 dl vand
- 1 lille dåse kokosmælk (165 ml)
- 1½ spsk citronsaft eller hvidvinseddike
- salt
- Pynt: græskarkerner og paprika
Hak løg og hvidløg og svits det i olie i en gryde. Skær gulerødderne i mindre stykker. Tilsæt karry til løgene og kort efter gulerødder, bouillon, vand og linser. Lad det koge 15-20 minutter, eller til gulerødderne er ved at være møre, og purer med en stavblender. Rør kokosmælk i og smag til med citronsaft og salt. Pynt med græskarkerner og paprika.
Hei :)
SvarSletJeg har prøvd denne suppen med litt forandringen, den var helt fantastisk. Jeg har lagt den ut på min egen matblogg og nevnt din oppskrift der med link, håper det er ok.
Vennligst hilsen Frøken Larsens Fristelser
http://ine.jaybl.com/linsesuppe-med-kokosmelk-og-karri/
Ja, den er nemlig rigtig lækker. Er glad for at du også synes så godt om den. :)
SletOg ja, det er selvfølgelig helt i orden, at du har brugt den på din blog også!