Den har det hele: både det søde, syrlige og salte, og det bløde, sprøde og fede! :) Velbekomme.
- ½ pose frisk spinat (ca. 125 g)
- 1 stort syrligt æble
- halsen af en butternut squash (ca. 300 g)
- ca. ½ gedeostrulle (du kan bruge feta i stedet)
- En god håndfuld solsikkekerner
Rist solsikkekernerne på en varm, tør pande, til de er gyldne og dufter. Lad dem køle af på en tallerken. Skræl imens butternut squashen og skær den i tynde, halve skiver. Rist dem på panden med lidt olivenolie og salt til de er møre.
Skær æblet i tern og gedeosten i 8 tynde skiver.
Anret på to store tallerkener: først spinat, så en blanding af æble og butternut squash og øverst ost og solsikkekerner.
Skær æblet i tern og gedeosten i 8 tynde skiver.
Anret på to store tallerkener: først spinat, så en blanding af æble og butternut squash og øverst ost og solsikkekerner.
Server evt. med brød eller prøv også at blande lidt kogte speltkerner eller lignende i salaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar